Kонференция „Възможности за Европейско финансиране“ с участието на DIGIHUB и Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса (EEN)

[ 18.04.2023 ]

На 12 април 2023 г., Център ЕВРОПА ДИРЕКТНО – Бургас организира и проведе успешна Конференция на тема „Възможности за Европейско финансиране“, със съдействието на ОИЦ Бургас и Югоизточен Дигитален Иновационен Хъб (DIGIHUB), които са представители на Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса (EEN) за Бургас.

На събитието бяха представени Планът за възстановяване и устойчивост, оперативните програми на Европейския съюз и възможностите за подкрепа от страна на ЕС. 

Петко Георгиев, председател на DIGIHUB, представи пред участниците Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса (EEN), която помага на малките и средните предприятия да станат по-конкурентоспособни и да разширят своя бизнес.

Важно е да се отбележи, че цялата база данни на EEN вече е налична на уебсайта на DIGIHUB – https://digihub.bg/bg/enterprise-europe-network/ , където всеки може да открие различни възможности за бизнес или академични партньори за производство, разпространение, съвместно разработване и доставка на продукти, идеи и услуги. 

Регистрацията е напълно безплатна и става бързо и лесно през уебсайта на DIGIHUB.

Регистрирайки се в Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса, малките и средните предприятия ще имат достъп до важна информация, ресурси и инструменти, които ще им помогнат да се разрастват и конкурират успешно на европейския пазар.