DIGITALL Бургас отбеляза успешна конференция за киберсигурност

[ 03.04.2023 ]

Миналата седмица DIGITALL в Бургас беше домакин на събитие за киберсигурност, което привлече вниманието както на професионалисти в индустрията, така и на ентусиасти. Конференцията включваше експертни дискусии за бъдещето на пазара за киберсигурност, както и стратегии за повишаване на уменията на екипите и разработване на стабилна организация за киберсигурност. Присъстващите се насладиха на практически демонстрации, които допълваха презентациите и имаха възможност да общуват с други участници.

 

Благодарни сме на TripleP – експерти по киберсигурност, че ни партнираха и допринесоха за успеха на събитието. Сред присъстващите бяха представителите на борда на Digihub г-жа Ина Агафонова, проф. Сотир Сотиров и председателят Петко Георгиев.

 

Председателят Петко Георгиев изрази подкрепата си за подобни събития в Бургас: „В DIGIHUB се ангажираме да подхранваме култура на споделяне на знания и сътрудничество в областта на киберсигурността. С нетърпение очакваме да бъдем партньори и домакини на повече подобни инициативи в бъдеще, които са от полза за град Бургас и по-широката общност за киберсигурност.”

По време на срещата беше представена мрежата EEN в България и възможностите, които тя предоставя за бизнеса в Югоизточен регион.