DIGIHUB и Bosch Security and Safety Systems разглеждат възможности за сътрудничество на среща в Бургас

[ 25.04.2023 ]

Вчера в Бургас, в споделеното работно пространство TRIA SPACE, се проведе обещаваща среща между представители на Югоизточния цифров иновационен хъб (DIGIHUB) и Bosch Security and Safety Systems. DIGIHUB, който подпомага МСП и публичния сектор в тяхната цифрова трансформация, приема представители на Bosch, за да обсъдят възможности за партньорство и да разгледат съвместни проекти.

На срещата от Bosch Security and Safety Systems присъстваха Александру Натапразу (Product Marketing Manager), Тибериу Николае (Business Development Manager), Адриан Михай (Communication Systems Cluster Sales Manager) и Алекс Ене (Sales & Business Development Manager). От страна на DIGIHUB участие взеха Петко Георгиев (Председател на Управителния съвет) и Стоян Николов (Ръководител на лабораторията по IoT).

Петко Георгиев започна срещата, като представи DIGIHUB и условията, които предлага за партньорство с компании като Bosch. Беше представен лабораторният комплекс на хъба, както и текущите проекти, които организацията реализира. Стоян Николов представи модерни решения за автоматизация на сгради, реализирани на територията на град Бургас, както и интегрираната градска платформа на Бургас – SMART BURGAS.

И двете страни изразиха готовност да работят по съвместни проекти и инициативи в бъдеще. Тази среща маркира началото на евентуално плодотворно партньорство между DIGIHUB и Bosch Security and Safety Systems, като съчетават своя опит, за да насърчат цифровата трансформация и иновациите в региона.