Открийте бъдещето на работата: Безплатно встъпително обучение по AI с ITCE и DigiHub

[ 22.03.2024 ]

Поради трудността на много бизнеси да припознаят навлизащата AI автоматизация, която рефлектира върху милиони работни места в световен мащаб, ITCE и Digihub имат удоволствието да ви поканят на предстоящото ни безплатно встъпително обучение в AI – “Introduction To AI & Solutions With Azure OpenAI Service”.


Курсът ще се проведе на 28 Март от 9:30 – 12:00,
онлайн на български език.

Обучението е разработено съвместно с Microsoft и е подходящо за всеки, който се интересува от изкуствен интелект. Курсът е достъпен за начинаещи, като същевременно предлага ценна информация и за тези с опит в сферата. Това е отлична отправна точка за всеки, който желае да навлезе по-дълбоко в областта на изкуствения интелект. Обучението ще ви подготви за по-нататъшното ви развитие и потенциално преследване на сертификации с ITCE в AI.

Надяваме се, че ще можете да се присъедините към нас за тази чудесна възможност за развитие и да се запознаете с най-новите постижения в технологиите за изкуствен интелект.

През последните 25 години, ITCE е доверен партньор на своите клиенти в дигиталната им трансформация чрез иновативни обучения и специализирани консултантски решения.