Международна делегация посети новото седалище на DIGIHUB в Иновативния Комплекс Central Park: Една Стъпка към Бъдещето

[ 15.09.2023 ]

В рамките на тридневната конференция “Клъстерите се срещат с регионите”, DIGIHUB имаше удоволствието да представи своето ново седалище, разположено в Central Park. С този ход, DIGIHUB не само подчертава своята амбиция да бъде в центъра на иновациите, но и предоставя нови възможности за сътрудничество и развитие на проекти в областта на дигиталната трансформация.

Central Park: Мястото за Иновации и Устойчивост

Central Park в Бургас е не просто мултифункционален комплекс, а истинска иновационна екосистема. Разположен на 40 декара и в близост до парк “Изгрев”, комплексът предлага не само жилища и офис пространства, но и богата инфраструктура, която включва търговски центрове, ботаническа градина, и дори свои собствени възобновяеми енергийни източници. Това е мястото, където всеки детайл е оптимизиран за нуждите на съвременния човек.

Презентация на лабораторния комплекс направи проф. Сотир Сотиров. Посещението беше организирано с участието на кмета на Бургас, г-н Димитър Николов, и г-н Марек Преор от Европейската Комисия. Те бяха част от делегацията, която оцени високите стандарти и иновативния подход, които DIGIHUB въвежда в своята нова локация.

Новото седалище на DIGIHUB в Central Park е не просто пространство; то е символ на иновациите и устойчивостта, които клъстерът и комплексът представляват. Това е мястото, където бъдещето на дигиталната трансформация в Бургас и региона се пише в момента.

Повече за тридневната конференция “Клъстерите се срещат с регионите” вижте тук:
https://ictc-burgas.org/bg/novini/tridnevna-konferentsiia-klsterite-se-sreshchat-s-regionite-s-uchastieto-na-predstaviteli-ot-evropeiskata-komisiia-7-mi-rozhden-den-na-ikt-klster-burgas-i-otkrivane-na-novoto-sedalishche-na-digihub